sobota 3. augusta 2013

Žijeme zdravo a bezbolestne s Alverde

Môj nákup v DM, tento krát som sa rozhodla pre Alverde. Prečo? Je to jednoduché.

  • skvelá, kvalitná kozmetika za dobrú cenu
  • yšetka táto kozmetika je vegánska a neubližuje nijak žiadnemu zvieraťu
  • neuveriteľne mi ich výrobky voňajú
  • prírodná kozmetika, neobsahuje tony chémie



1. Transparentný pleťový púder
Používam ho pri líčení. Či už pod oči pri výraznom líčení aby som predišla zafarbeniu od očných tieňov, alebo na kontúrovanie tváre. Púder je jemný, ľahko sa nanáša. Dobre sa s ním pracuje. V balení je aj s labutienkou ktorú často využívam. Vonia veľmi slabo, jemne. Nemám s týmto púdrom žiadnu zlú skúsenosť.

2. Telové maslo - medový melón
Malé a veľmi praktické balenie, ktoré sa zmestí do akejkoľvek kabelky. Telové masielko krásne sviežo vonia, je priam na spapanie. Má tuhšiu konzistenciu, no napriek tomu sa skvelo nanáša a vstrebáva do pokožky. Prebúdza pokožku a osviežuje ju, vás poteší svojou vôňou. Nezanecháva mastný filter. Ideálne na letné horúce dni.

3. Sprej na osvieženie vlasov - slez a kvet bazy
Dodáva vlasom príjemnú a sviežu vôňu. Aplikuje sa veľmi jednoducho pomocou spreja, najlepšie je držať sprej cca 30 cm od vlasov. Dodáva vlasom lesk a hydratáciu. Vďaka baleniu vhodný aj do kabelky na sos použitie. Ja ho používam každodenne. Preberie vlásky k životu aj po celodennej únave alebo po dlhej bezesnej noci.


4. Regeneračný olej - mandľa
Olejček určený na suché, poškodené a namáhané vlasy. Veľmi príjemne vonia. Dávkuje sa pomocou pumpičky. Stačí naozaj malé množstvo. Už jedno stlačenie pumpičky vám nadelí dávku, ktorá vaše vlasy premastí, zvláčni a vyživí. Po umytí hlavy rozotrite si trošku oleja na končeky prstov a naneste na konce ešte vlhkých vlasov. Upozorňujem že olej (aj keď sa to pri použití nezdá) je veľmi silný, veľmi rýchlo sa to dá prehnať a vlasy si zbytočne zamastíte. 

Žiadne komentáre :