sobota 8. júna 2013

Ladybox (kveten/máj 2013) - rozbalenie


Ahojte milé ladies. Dnes som si pre vás chcela prichystať video ako minule pri ktorom by som konečne otvorila už dávnejšie prevzaný Ladybox. No keďže sa moja webka rozhodla štrajkovať, musela som si pomôcť len fotoaparátom. Škoda, ale čo už, stávajú sa aj horšie veci.


Tak a ideme na to. Píšem po slovensky aj keď obsah obálky je v češtine.


1 - LAMBRE - tekuté očné tiene, 3,5ml (plné balenie)
Tekuté očné tiene v univerzálnych odtieňoch, ktoré vydržia aj dlhý deň. Tiene nanášajte aplikátorom a nechajte zaschnúť, dosiahnete tak intenzívneho odtieňa. Ak túžite skôr po prirodzenom efekte jemnej farby, nanášajte bruškami prstov a rozotrite do stratena.
Ladytip : Tekuté očné tiene môžete využiť aj ako intenzívnu farebnú linku, stačí vziať obľúbený štetček na linky a aplikovať.


2 - Le Chaton - výživná tvarohová maska s medom, 100g (plné balenie)
Maska obsahuje tvaroh a maslo z kozieho mlieka, včelí med a vitamín E, má regeneračné, ukľudňujúce a zmäkčujúce účinky, zlepšuje kvalitu pleti a spomaluje jej stárnutie. Je určená pre zmiešanú pleť. Výskyt mäkkých malých hrudiek z prírodného tvarohu nie je závadou.
Ladytip : Aplikujte na čistú pleť podľa potreby, nechajte pôsobiť 20 minút a jemne zotrite nevztrebané zvyšky. Masku môžete použiť aj pri hydratácií krku a dekoltu a po opaľovaní.


3 - Lee Stafford Dry Shampoo Original - Suchý šampón, 50ml (cestovné balenie)
Suchý šampón obsahuje kukuričný škrob, ktorý vytiahne mastnotu z vlasov, nasaje ju a potom sa jednoducho vyčeše. Vďaka tou predĺži čistý vzhľad vlasov bez umytia, čistí a revitalizuje vlasy, bojuje s mastnými korienkami.
Ladytip : Pred použitím dôkladne pretrepte, nastriekajte zo vzdialenosti 15cm na korienky vlasov, pomasírujte a vyčešte.


4 - Iven Cosmetics - Collagen Speciál s Elastínom, 10ml (vzorka)
Molekuly kolagénu na seba viažu vodu a vďaka tomu zaisťujú zvýšenú hydratáciu pleti. Taktiež aktívne posilňujú prirodzené kolagénové vlákna, pridaný elastín zasa pôsobí na elastínové vlákna a zvyšuje pružnosť pleti.
Ladytip :  Čistý kolagén nepoužívajte samotný! Na čistú a tonizovanú pleť aplikujte kolagén a potom sa natrite svojim bežným pleťovým krémom, vďaka tomu ostane voda v pleti.


5 - Palmer's CBF - Lotion parfémované, 50ml (cestovné balenie)
Pleťové (píše sa tam síce pleťové ale je to preklep, jedná sa o telovú kozmetiku) mlieko z kakaového masla je dokonale hydratujúce, zmäkčuje vyhladzuje suchú pokožku, naviac pôsobí na regeneráciu pleti, obsahuje vitamín E a pri dennom používaní zaručí jemnú pokožku mladistvého vzhľadu.
Ladytip : Telové mlieko používajte každý deň pred spaním, ráno sa prebudíte s novou pokožkou. Palmer's CBF Lotion je skvelé aj ako prípravok po opaľovaní.


6 - Duck Island - Bath foam & shower gel mandarin&bergamot, 30ml (cestovné balenie)
Sprchový gél a pena do kúpeľa je od značky Duck Island ktorá dodáva toaletné potreby do luxusných hotelov vo Veľkej Británií a objavila sa aj v Glossyboxe. Balenie je hravo tvarované a svieža vôňa citrusov vás ráno prebudí a večer osvieži po namáhavom dni.
Ladytip : Použite ako bežný sprchový gél alebo sa neobmedzujte, pridajte poriadnu dávku pod tečúcu vodu a užite si relax vo vani s penou.


7 - MARVIS - pasta Classic strong mint, 10ml (vzorka)
Krémová zubná pasta premení každodenné umývanie zubov v luxusný chuťový zážitok. bohatá pena s príchuťou mentolu dôkladne vyčistí zuby a osvieži dych. Intenzívna príchuť mäty je známa svojou sviežosťou ktorá nekončí.
Ladytip : Chladivá varianta Strong mint príchuťou osvieži váš dych, vyčistí zuby a zabráni tvorbe zubného kazu. Pasta obsahuje  fluorid sodný!


Plus v balíku som mala ešte jednu vzorku, tá nebola ani na zozname. Hor sa testovať výrobky :)

Žiadne komentáre :