utorok 28. januára 2014

Bellua - pretože čo je lepšie ako prírodná kozmetika?


Ahojte priatelia :)
Ako ste si mohli už dávnejšie všimnúť, preferujem prírodnú kozmetiku, netestovanú na zvieratách, najlepšie vegánsku. Robíme tak službu nie len sebe a staráme sa o seba naozaj dôkladne, neubližujeme tak ani nevinným zvieratám. Ja ako milovník zvierat veľmi oceňujem takúto kozmetiku.
Dnes by som vám rada predstavila internetový obchod s množstvom kvalitných prírodných produktov, ktoré sa o nás postarajú bez ubližovania zvieratám.




Pýtate sa prečo nakupovať prírodnú kozmetiku?
Odpoveď je jednoduchá. V dnešnej dobe je celá naša planéta zamorená toxickými látkami, každý deň ich vdychujeme, dokonca konzumujeme. Kúpou takejto kozmetiky chránite nie len seba ale aj životné prostredie. A za skvelú cenu, tak prečo si nedopriať kúsok zdravia bez zbytočnej chémie?
Dočítajte sa viac TU.

Na stránke nájdete množstvo výrobkov svetových ale i slovenských značiek a všetko pod jednou strechou. Kozmetické prípravky ponúkaných značiek sú prírodné, netestované na zvieratách a pri ich tvorbe sa dbá na ochranu prostredia, v ktorom žijeme.

Nájdete tu skvelý sortiment značiek:
  • AK Profi Cosmetics - AK profi poskytuje najmä prírodnú starostlivosť o pleť. Kozmetika AK profi je zložená zo zmesí rastlinných, éterických olejov a výťažkov z kvetín.
  • Akamuti - Britská načka na kozmetickom trhu. Filozofiou Akamuti je používať vo svojej kozmetike zložky, ktoré sú získavané etickým spôsobom a zároveň v súlade so spravodlivým obchodom Fair Trade.
  • Montagne Jeunesse - Spoločnosť Montagne Jeunesse bola založená v Anglicku. Pleťové masky sú plné najchutnejších čiste prírodných surovín. Sú šetrné nielen k prírode ale aj k vašej peňaženke.
  • Saloos - Výrobky neobsahujú syntetickú parfumáciu, konzervanty ani farvivá. Kozmetika nevyvoláva alergické reakcie a je vhodná pre všetky typy pleti. Garantuje najvyšší možný podiel čistých prírodných látok.
  • Urtekram - Firma nepoužíva pesticídy, síru alebo ropu. Všetky produkty sú vyrábané zo surovín 100% rastlinného pôvodu. Výrobky Urtekrem sú certifikované spoločnosťou Ecocert, preto sú označované ako BIO.
  • Hurraw - Každá tuba balzamu na pery je ručne namiešaná a vyrobená. Suroviny sú lisované za studena a výsledkom je tak čisto prírodný produkt, ktorý je dostupný každému životnom štýle (vegan), stravovaciemu návyku (bez obsahu lepku) a náboženskému vyznaniu (kóšer).
  • Manufaktura - Manufaktura je unikátna česká ručne vyrábaná darčeková prírodná kozmetika. Výrobky sú dermatologicky testované a na receptúrach spolupracujú odborníci z rôznych odvetví kozmetiky a dermatológie.

Ja sama mám veľmi dobré skúsenosti so značkou Saloos (túto značku sme používali aj na praxi v kozmetike) a veľmi obľubujem masky značky Montagne Jeunesse. Najnovšie ma zaujali balzamy na pery Hurraw! :)
Ak vás článok zaujal, určite by ste mali navštíviť internetový obchod BELLUA alebo ich facebookovú stránku a pozrieť si zaujímavú ponuku produktov. Plus majú skvelý vernostný program :) Pri každom nákupe sa vám totiž nazbieravajú peniažky na ďalší nákup.

Dúfam že sa vám článok páčil :) budem rada ak sa prihlásite na odber.


Žiadne komentáre :